Indeling

Het voorhuis van de boerderij heeft de volgende indeling

Keuken

U vindt in het huis een prima ingerichte keuken met alles dat u nodig mocht hebben tijdens uw verblijf in Grolloo.

???????????????????????????????            

De keuken is voorzien van een vierpits gasstel, een koelkast, wasmachine, combi-magnetron, koffiezetter, Senseo en een waterkoker. Uiteraard zijn er volop pannen en kommen om uw kookkunsten te vervolmaken.

De eetkamer

Gezellig! Met uitzicht op de brink aan de overkant zit je hier heerlijk. De eetkamer is aangrenzend aan de keuken en ruim genoeg voor 6 personen. In het dressoir zitten de benodigde glazen, borden etc

De woonkamer

In de woonkamer, naast de eetkamer kunt u comfortabel zitten en bijvoorbeeld dsc_0001televisiekijken. Er zijn twee lederen banken en een fauteuil. Er is wifi door het hele huis en d.m.v. de aanwezige tablet kunt u (met behulp van chromecast) Netflix kijken of Ziggo films en series.

Badkamer

In de comfortabele badkamer heeft u de beschikking over een douche en toilet en uiteraard over een modern wasmeubel.  De badkamer is op de begane grond gesitueerd, direct aansluitend aan de grote slaapkamer.

Grote slaapkamer

Nog steeds op de begane grond heeft u de beschikking over deze zeer ruime slaapkamer met een dubbele boxspring (lits jumeaux) maar met ruimte voor nog een bed of een kinderbed (aanwezig). Het bed kan naar keuze worden opgemaakt als tweepersoons of lits jumeaux.

Doordat u deze slaapkamer en de badkamer op de begane grond heeft is het huis zeer geschikt voor mensen die wat moeilijker ter been zijn.slaapkamer beneden

???????????????????????????????

Slaapkamer boven

Op de 1e verdieping is de 2e
slaapkamer. Knus onder het
dak, met uitzicht op het brinkje.

Verder heeft u naast het huis de beschikking over een schuur waar u uw fietsen kunt onderbrengen. Daarnaast heeft u de beschikking over een terras met tuinset. Een BBQ is beschikbaar.

terras 2