Attracties

Tijdens uw vakantie in Drenthe wilt u waarschijnlijk ook eens een uitje met de kinderen naar één van de vele mogelijke attracties in de omgeving van Grolloo. Hieronder een paar tips maar er is uiteraard nog veel meer mogelijk.

dierenpark Emmen

Wildlands te Emmen (ca. 20 km)

Een dagje dierenpark is altijd leuk maar Wildlands in Emmen is heel speciaal. Door hun nieuwe opzet is het anders dan anders. Sinds 2016 is het nieuwe park geopend.

 

 

boomkroonpad 1

 

Boomkroonpad (ca. 5 km)

Niet ver van Grolloo, in de boswachterij Borger, kunt u met de kinderen een wandelingmaken over de toppen van de bomen. Ook is er een leerzame wandeling in de bossen en een speeltuintje aan gekoppeld.

 

 

drouwenerzand

 

Speelpark Drouwenerzand (ca. 12 km)

Ze adverteren zelf met ‘het voordeligste pretpark van Europa’. Het is niet groot maar leuk en compact met allerlei kleinere attracties. Leuk om je (met de kinderen) een dagje te vermaken. Kijk zelf maar eens op hun website dan krijg je een idee.

 

bonte wever

 

In Assen (ca. 15 km) kunt u zwemmen in De Bonte Wever

In subtropisch zwemparadijs de Bonte Wever kunt u lekker indoor zwemmen. Mocht het weer tegen zitten in de zomer of bent u hier tijdens een ander seizoen dan is dit zeker een optie.

 

 

 

Avondje naar de bioscoop? In Assen kunt u naar de hypermoderne bioscoop “de Nieuwe Kolk”. Kijk voor het actuele aanbod van films op https://www.dnk.nl/